21 helmikuuta 2014

Pennut 3 viikkoa

Pennut ovat jo kolme viikkoa vanhoja. Tänään pennut saivat matolääkkeen ja kukaan ei protestoinut vaan maiskuttelivat lääkettä innokkaina. Vauhtia alkaa olemaan jo enemmän ja yritinkin videokuvata pentujen touhuja, valo ei vaan riittänyt pentulaatikossa. Huomenna uusi yritys jos vaikka olisi kirkkaampi keli. Sillain ovat pienet vielä kömpelöitä, että kaksi asiaa ei onnistu yhtäaikaa. Seurasin kuinka yksi pennuista murisi ja yritti kävellä samalla. Muuten sujui hyvin, mutta matka vain eteni taaksepäin.

Pentujen huiman kasvun huomaa alla olevasta kuvasta, kun vertaa ihan ensimmäiseen kuvaan mikä pennuista ja äidistä on otettu yhdessä.

Juuri syntyneitä pentuja mahtui viisi emon etujalkojen väliin ei mahdu enää =)
Pentulaatikkoa laajennettiin tällä viikolla ja pennuille tehtiin nukkumapesä häkistä ja oleskelualue pentulaatikosta johon leviteltiin paperit. Pennut myös nukkuvat välillä häkissä, vaikka alkuun suhtauduinkin siihen epäilevästi. Pompulasta on tietysti ollut apua, kun se imettää pentujaan häkissä.

Pomppu ja pennut häkissä


Lopuksi vielä kuva pentujen isoveljestä, joka on siis Pompulan aikaisemmasta pentueesta. Killi odottaa jo malttamattomana koska pentujen kanssa saa leikkiä. Vaikka luulen sen ensi alkuun juoksevan niitä karkuun =)

Trasseli Kiven Kova "Killi" näyttää kieltä kuvaajalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti